Ring 076-101 06 66 eller mejla mario.ehrich@laganenergi.se

sänk elkostnader

Vet du vad som är dina största elförbrukare? Hur mycket ström ditt hus förbrukar om du inte är hemma eller när du sover? Hur kan du minska din energiförbrukning utan att livet blir obekvämt? Har du rätt huvudsäkring? Detta är kanske frågor som du ofta har ställt dig. Låt oss tillsammans hitta rätt svar.

Modern sensorteknik kan idag styra ett stort antal förbrukare så att det fungera optimalt. Ta till exempel utomhusbelysningen som aktiveras i skymningen med hälften av styrkan och endast ljusnar med hela kraften när du eller andra rör sig utanför och kanske släcks i några timmar efter midnatt för att sedan lysa i gryningen. Allt automatiskt samtidigt som du kan spara energi.

För att dra nytta av fördelarna med denna moderna teknik är det inte nödvändigt för dig att bygga om din nuvarande elanläggning helt eller dra nya kablar. Med trådlös teknik kan du spara en stor ansträngning och uppnå en hög grad av flexibilitet.

Är ditt hus eluppvärmt har du kanske en större huvudsäkring. Med en elvaktare kan du reducera huvudsäkringen och spara flera hundralappar om året. Satsning i en elvaktare är oftast lönsam och du kan få tillbaka pengarna redan efter tre år.  En central temperaturstyrning med moderna element kan sänka din elräkning upp till tjugo procent.

Kontakta mig och du får ett lämpligt erbjudande.

 

El-priser

Det finns över 160 elhandlare, var och en har sina egna priser och avtal. Men vem är det som berättar för dig vilket avtal som är lämpligast? Och övervakar du ständigt situationen på marknaden? Baserat på dina elfakturor under de senaste åren, kan jag avslöja hur bra ditt val har varit i det förflutna och vilket avtal som kan vara ett bra val för framtiden. Jag analyserar elpriserna varje vecka och kan utifrån det ge dig en rekommendation.

OBS!  Jag arbetar inte på uppdrag av elhandlare och får inget reklambidrag. Jag är oberoende i denna mycket dynamiska marknad. Jag arbetar åt dig och vill att du köpa lämpligare el. Oftast kan du finansiera min rådgivning genom besparingarna under det första året:

En-gång-rådgivning via telefon och e-post:                              150,- kronor inkl. moms
Årlig övervakning:                                                                     150,- kronor inkl. moms varje år