Ring 076-101 06 66 eller mejla mario.ehrich@laganenergi.se

modern installation

Kan du föreställa dig ett liv utan el? Kanske inte och det är därför så viktigt att har hela tiden tillgång till elektricitet och detta på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Säker, bekväm och prisvärd – det borde vara din elanläggning. Det bästa sättet är att anlita en fackman för att bygga och serva anläggningen. Om du vill bygga om din elinstallation, ansluta nya byggnader eller helt enkelt fixa ett vägguttag eller en lampa, som behörig elinstallatör klarar jag jobbet efter dina önskningar.

En elanläggning är inget mysterium och många försöker själv att fixa vissa anläggningar. Men du bör dock tänka på din egen säkerhet och anlita en fackman. Under min sakkunniga vägledning kan du utföra en del av arbetet själv och därmed spara pengar. Koppling och idrifttagning görs sedan av mig. Ett samarbete där du sparar pengar och få en säker och godkänd anläggning.

Kontakta mig. Det kommer att bli bra för din plånbok, din hälsa och din försäkring.elrtt

Och kom ihåg! – ROT-avdrag

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till en skattereduktion på 50 % av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Detta gäller om arbetet utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och bor i, har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.